fredag den 5. februar 2010

Ny hæklet nederdel


Ja, så sprang jeg ud i det igen. Den sidste nederdel jeg hæklede var desværre for stor, så den fik en lille pige i familien i gave, som bedre kunne passe den. Denne gang har jeg fået lavet den helt perfekt i livet. Den kunne godt strutte endnu mere - vil jeg huske til næste gang. Denne er lavet på samme måde som den første, hvor man bare hækler i fastmasker hele vejen. Denne har jeg så lavet af mange forskellige farver og det er både garn i bomuld og i bambus. Det er en rigtig fin måde at få brugt alle sine små rester på.

4 kommentarer:

 1. Og den er da bare blevet SÅ fin. Mon du bare hækler ud af hovedet, eller har du en bestemt måde at gribe det an på ???

  SvarSlet
 2. Tak!
  Jeg måler min datter om livet og hækler så fastmasker indtil jeg synes "bæltestykket" hvor knapperne sidder er bredt nok og så hækler jeg dem sådan set bare sammen. Altså når jeg kommer til den ene ende fortsætter jeg med at hækle den sammen med den modsatte ende og på den måde er den nu samlet. Og så hækler jeg sådan set bare rundt og rundt og rundt, stadig med fastmasker. Så kan man jo selvom om man vil skifte farve eller ej, og så lægger jeg bare en maske til hist og pist alt efter hvor meget den skal strutte. En mor i den vuggestue jeg arbejder i laver rigtig mange fine hæklede nederdele, og det er hende jeg blev inspireret fra, og må sige at det jo faktisk er meget enkelt, selvom jeg ikke har prøvet det før og heller ikke har nogen opskrift :)

  SvarSlet
 3. Sikke en super sød nederdel! Alletiders projekt for restegarn, tak for inspirationen til at lave sådan én!

  SvarSlet
 4. ja, det var da så lidt! Jeg blev osse inspireret fra en rigtig krea-sjæl til at lave en. Og den er nemlig super til restegarn :)

  SvarSlet