lørdag den 16. januar 2010

Hæklet nederdel


Så måtte jeg prøve det. Kender en der laver de fineste hæklede nederdele og blev inspireret til selv at prøve. Jeg er stadig meget grøn med en hæklenål, men får mere og mere mod på det. Dette er min første "prøve" men den blev faktisk meget sød synes jeg. Jeg har et par rettelser til den næste, men fik lavet den over 3 aftener så hvis jeg bare kan lære at sænke skuldrene (som sidder helt oppe over ørene) når jeg hækler og have lidt større tålmodighed, så skal der nok komme et par nederdele ud af det. Desværre er denne lidt stor i taljen til Emilie, men så har jeg jo bare en undskyldning til at købe mere garn ind til en ny :)

7 kommentarer:

 1. Hej Michella.

  Whau den er fin :o) Har du mon hæklet den ud af hovedet ??? Det er skisme godt gået at hækle en nederdel som ny-hækler.
  Min største passion er også at hækle, og produktionen er steget en del efter vores datter er kommet til verden. Kender rigtig godt det med skulderne, jeg døjer pokkers meget med hækle myoser :o( Men det stopper mig ikke ;o) Glæder mig til at se den næste :o)

  Forsat god hækling.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Nej hvor er den fin - om jeg kender til at spænde i skuldrene, når man hækler :-) Er selv helt grøn med ømme skuldre. Har du en opskrift på nederdelen? Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Mange tak!
  Godt at høre at jeg ikke er den eneste der sidder med skuldrene helt deroppe... Håber jeg med tiden lærer at slappe lidt af og få lidt større tålmodighed. Jeg har bare målt Emilie om livet og har så faktisk bare hæklet hele nederdelen med fastmasker. Først det øverste stykke ved åbningen frem og tilbage og så samlede jeg den og hæklede videre så det bare var at hækle fastmasker rundt og rundt. På den måde kom der åbningen foran som jeg har sat knapper i. Så har jeg ellers bare taget lidt ud efterhånden for at den har lidt strut nederst. Meget simpel og nemt at lave. Søde Christina (krudtuglensmor) hjalp mig med at starte på den, og var imponeret over hvor nemt det var. Så det er bare at komme igang og prøve sig frem :)

  SvarSlet
 4. Den er rigtig, rigtig fin:-) Godt gået af en nybegynder. Du skal nok blive dygtig når du kaster dig ud i det uden opskrift:-)

  SvarSlet
 5. Hej igen Michella - 1000 tak jeg vil prøve det er blevet vild med at hækle :-) Er netop igang med et rundt kludetæppe / gulvtæppe i stangmasker!! Nemt men tidskrævende...Kh.

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin - og godt gået af en "grøn hækler" ;-)

  Polka

  SvarSlet
 7. ej hvor er den sød...findes der et mønster...er helt ny inden for hækling så det er bedst med mønster

  SvarSlet