fredag den 19. februar 2010

Lidt nyt til samlingen
Stof stof stof... Kan ikke få nok af det gamle stof :)

Har byttet lidt stof med Christina (billedet med 4 forskellige) og så har jeg lige købt det lyserøde og lilla blomstret på nettet og er bare helt forelsket i de 2!


11 kommentarer:

 1. Åhh hvor labert :-))

  Kunne man få et link til stedet du har købt stoffet...altså medmindre det er noget du har fundet på ebay eller lign :-))

  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Uha det lyserøde er smukt, Michella... Det kunne jeg sørme godt bruge er stykke af som bytte for det lilla nr. 16, du fik af mig, hvis du har et helt betræk...? :)

  SvarSlet
 3. Er helt vild med det blå og turkis blomstrede - nr. 2 i det nederste billede. Er det noget du vil bytte et lille stykke af, selvom det er noget, du har byttet dig til? Hvis du gør, kan jeg sende dig en mail med billeder af det, jeg har at bytte med:) Er også vild med det lilla blomstrede øverst til venstre, hvis du vil bytte et stykke af det!??
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hej Piger!

  Jeg har købt det lilla og lyserøde blomstrede på trendsales og har desværre stykkerne er desværre meget små. Ikk engang et kvart dynebetræk. Og det blå jeg har byttet mig til ved Christina er osse et mindre stykke desværre. Men skal nok sige til når jeg får større mængder hjem som jeg gerne vil bytte lidt af. Og Helle, fik du egentlig min sidste mail?

  SvarSlet
 5. Hej Michella

  Jeg har lagt dig i min blogliste og meldt mig som fast læser...bedre sent end aldrig.
  Det er bare en skøn blog du har.

  SvarSlet
 6. hej Karen! Tak det er da bare skønt at høre!! Er osse vild med din blog :)

  SvarSlet
 7. Hej Michalla.
  Så har jeg da også lige tilføjet mig som fast læser. Er helt ny i "blogland" og nyder hver dag at finde andre kreative blogs at følge med i. Det er da virkelig en SKØN samling af vintagestof, du har dig. Er helt vild med de lilla/lyserøde nyancer!
  Nå, men bare lige en lille hilsen fra mig. God weekend.
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 8. Hej Michella

  Nej, jeg har ikke fået en "sidste" mail fra dig... Min svigerfar døde i går aftes, så jeg er ret ustabil de næste dage...

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 9. Åj, her var det virkelig flust av hjertebank-stoffer!!! Mine fineste stoffer har jeg faktisk funnet i Danmark. Dere er så mye flinker på genbrug og har så mange flere bruktbutikker enn i Norge.
  Ha en glad dag!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlet
 10. Hej
  Jeg så på en anden blog, at du har byttet noget meget fint tapet med én (det er så her jeg ikke husker hvor og hvem). Men det var noget tapet ala patchwork med bl.a. noget kløvermønster i blålig farve. Har du mere af det?
  Kh Julie

  SvarSlet
 11. Hej søde Michella,

  Hvordan går det mon med flytningen? Håber, du er kommet vel igennem de sidste par ugers stress og nu kan nyde dit nye hjem :)

  Vi snakkes ved
  KH Helle

  SvarSlet