lørdag den 30. januar 2010

Veninde af guld
På ½ år er en pige fløjet lige ind i hjertet på mig... Hun er det mest smilende, varme og betænksomme menneske man kan forestille sig. For ½ år siden startede hun i praktik på min stue i vuggestuen jeg arbejder i. Hun er en glad og åben person, og fandt hurtigt ud af at vi havde meget tilfælles. Hun er et år yngre end mig, og hendes lille pige er et år yngre end min lille pige, så allerede der havde vi jo en del at snakke om. Så fandt jeg hurtigt ud af at vi begge elsker alt det kreative og begge har en stor svaghed for gamle møbler, stof og tapet. Hun har lært mig at hækle og jeg bliver evigt inspireret af hendes kreative ideér. Hun kommer altid med små gaver, osse uden anledning. Hun ved uden jeg fortæller det hvilke farver der er mine yndlingsfarver og hvornår man lige har allermest brug for et kram. Hun er sagt ligeud, en veninde af guld!

Igår kom dagen så.... Hendes sidste dag i vuggestuen.. Det var en sørgelig dag og selvom vi selvfølgelig skal ses privat måtte jeg da tilbage og give hende "farvel"-kram flere gange inden jeg kunne gå derfra.. Men det var osse en rigtig hyggelig dag. Hun havde nogle skønne hjemmebagte frugt-boller med og selvfølgelig havde hun været igang med at lave fine gaver. Hun har lavet denne super fine hårbøjle i en lilla farve med en smuk hæklet blomst. Og så havde hun selvfølgelig tænkt sig til den allerbedste venindegave man kunne tænke sig. Et gavekort til en total veninde hygge-dag med genbrugsrundfart og sommerhus-kreahygge med overnatning. Der er ikke noget jeg hellere vil og ingen jeg hellere vil det med, end hende og vores anden krea-veninde som hun selvfølgelig osse har været så sød at invitere med. Hun skulle selvfølgelig osse have en gave, og hun har et stykke tid været helt vild med de utroligt smukke tørklæder fra kasparas regnbue, så jeg har lavet et lignende til hende og pakket det ind i en æske med fint tapet på.

Tak Christina fordi du er som du er og glæder mig til alle de gode stunder vi skal have i fremtiden!

Og til alle som ikke allerede kender til hendes vildt inspirerende blog - tjek den ud lige her!
5 kommentarer:

 1. Tak for de tårer-fremkaldende ord sveske!!! Vi ses lige rundt om hjørnet :)

  SvarSlet
 2. Så fint dette var! Gode venner er en fantastisk gave, og slikt skal man ta GODT vare på!

  Ønsker deg en fin og kreativ uke!

  SvarSlet
 3. Hej Michella
  Jeg har modtaget dine pakker i dag. Tusind tak for det ekstra, du lagde i. Hvor er det hele bare super flot.
  Jeg har lavet et lille indlæg om det i dag.
  kh Tine

  SvarSlet
 4. Hej Michella..
  Sikke en flot gave - dejligt når man møder den slags mennesker, det sker desværre sjældent men når man så gør nyder man det ekstra meget:)
  Jeg vil rigtig gerne sende dig en mail - må jeg evt få din mail adresse? Ellers er min mail cammillajoergensen@hotmail.com det er ang noget tapet;)

  SvarSlet
 5. Ja, det er bare fantastisk :)
  Ja, du må meget gerne sende en mail til misja2@hotmail.com

  SvarSlet