tirsdag den 19. januar 2010

Lidt mere stof til samlingen


Hvis I ikke allerede er klar over det så ELSKER jeg gammelt retro/vintage stof. Masser af farver og skønne mønstre - det er ikke mindre end fantastisk. Jeg har købt meget her på det sidste. Sommetider er jeg heldig at finde noget meget billigt i en genbrugs og andre gange er det lidt dyrt. Heldigvis har krudtuglensmor og mig meget samme smag hvad angår vintage stof, så vi laver nogle gode byt som gør samlingen af forskelligt stof endnu større. Det er nu dejligt med en rigtig krea-soulmate som man kan blive inspireret af og som altid deler ud af gode ting og ideér.
En dag må jeg lige få lagt lidt flere billeder ind af det forskellige stof jeg har, men her var ihvert fald hvad jeg kom hjem med idag.

6 kommentarer:

 1. Uha, fine, fine sager- Lidenskaben for den slags fine stoffer deler vi. Du siger bare til, hvis vi skal lave en byttehandel med vintage stoffer... :)

  SvarSlet
 2. Jamen det kan vi da godt finde ud af ;)
  Jeg har rigtig meget forskelligt som jeg nok godt kan undværre nogle mindre stykker af.
  Er osse helt vild med den lilla blomstrede du har brugt til dukke-puslebordet. Jeg har selv et lille stykke tilbage af den samme men fra et pudebetræk, men den er så smuk og kunne helt sikkert godt bruge mere af den og lign :)

  SvarSlet
 3. Juhuu, det lyder bare fantastisk. Jeg har også virkelig mange fine stoffer. Sender du mig ikke en mail på hthorsoee@hotmail.com, så kan vi lige aftale nærmere der...?

  SvarSlet
 4. Sender dig lige en mail i morgen, og så prøver jeg at få taget billeder af alt det stof jeg har :) Er helt vild med den grønne blomstrede du har i dit indlæg lige nu!

  SvarSlet
 5. Kunne godt være interesseret i at bytte med øverste i midten og nederst til venstre. Ved ikke lige hvor meget du har.. Og hvor meget stof jeg skal have for tæppet ;o) Det er lidt svært at regne værdi ud :P

  SvarSlet
 6. Hej Julia! Har du fået min mail ang det andet stof? Der er da ihvert fald en del. Jeg har ikke ret meget af det du spørger til her, men kan måske undværre lidt mindre stykker.

  SvarSlet