tirsdag den 1. december 2009

Kommende møbel-projekter
Jeg elsker gamle møbler og jeg elsker at lede rundt efter dem. På loppemarkeder, genbrugsforretninger, antik-butikker, på nettet osv. Jeg har planer om at de fleste skal males, så der er rigeligt at gå igang med. Junosengen har stået herhjemme et stykke tid og trænger gevaldigt til at blive slibet ned og malet. Vil rigtig gerne have den sprøjtemalet. Jeg ved endnu ikke om indskudsbordene skal males. Vi vil egentlig gerne have et lidt større sofabord, men de fungere fint indtil vi finder det rigtige. De 2 kommoder har jeg lige købt og regner med de skal males. Den ene grøn og den anden lysblå. Og tilsidst mine elskede institutionsstole. Dem har jeg ledt længe efter og blev rigtig glad da jeg fandt en som ville sælge 4 styks til mig. De skal males og der skal smukt vintage tapet på. Jeg er så småt gået igang med at rense, slibe og grunde de 2 af stolene som er ind til Emilies værelse.

2 kommentarer:

  1. umm, lækre møbler du har fået fingrene i der! God fornøjelse med dem. Kan lige se for mig, hvor smukke de bliver, når de er færdige. Sofaborderne er dog også rigtig fine i jeres stue i deres originale farve.
    vh Mette

    SvarSlet
  2. Tak skal du have :)Nu er det bare lige at finde tiden til at gå i gang med så mange ting. Kigger lige forbi din blog osse :)

    SvarSlet