torsdag den 17. december 2009

Hjerter og fugle


Så fik jeg lige syet et par fugle og hjerter af mit vintage stof. De skal op og hænge på juletræet, og håber jeg får tid til at at lave lidt flere inden jul.

10 kommentarer:

 1. Ejjj sikke et skønt juletræ i får!!! Hvor er de fine!

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte !! :o)

  SvarSlet
 3. Nej hvor er de fine... Sød idé.

  SvarSlet
 4. Hej Michella
  Kom tilfældigt forbi din blog, og synes rigtig godt om dine fine ting. Har meldt mig som fast læser.
  Jeg så også din fine sættekasse, og jeg skal selv i gang med en. Jeg har en magen til din, som jeg selv brugte som barn. Jeg har malet den hvid og vil nu tapetsere lidt. Men jeg er i tvivl om, hvilken lim og lak jeg skal bruge. Kan du evt. anbefale noget?
  Desuden tænkte jeg på, om du vil sælge lidt af dit tapet. Små stykker som jeg kan bruge til sættekassen. Jeg har noget i forvejen men mangler stadig. Der er jo mange rum, der skal udfyldes ...
  Dine slynger er også super fine. Er det nogen, du sælger?
  Kh Tine

  SvarSlet
 5. Hej Tine!
  Velkommen til og tak for de søde ord :)
  Jeg har en hel del tapet, så du må da gerne købe nogle mindre stykker af det. Det er rigtigt, det er altså mange rum :)
  Hvor mange forskellige slags mangler du og er der noget bestemt du tænker på?
  Mht slyngerne, har jeg lavet nogle som jeg har solgt da jeg gik hjemme på barsel, men det tager simpelthen så lang tid at lave dem, så synes ikke rigtig jeg kan finde tiden til det mere nu hvor jeg arbejder igen og har en lidt travl hverdag. Håber jeg finder overskuddet til at lave lidt flere igen på et tidspunkt :)
  Og til at sætte tapet fast med, bruger jeg rigtig tapetklister fra maleren, og lakken den får bagefter er osse en lak fra maleren. Jeg tapetsere nemlig flere ting så synes det er rart med noget ordentligt, men tror sagtens du kan finde en lim ved panduro eller lign steder som vil være fint nok til mindre arealer som i en sættekasse.

  SvarSlet
 6. Hej Michella

  Tak for dit svar. Ærgeligt med slyngen, men jeg kan virkelig godt forstå dig. Det tager lang tid, og der er bare så meget man skal nå i sær med en lille en. Men sig endelig til, hvis du en dag får lyst og tid.

  Med hensyn til tapet til sættekasse, så er det helt fantastisk, at jeg må købe lidt af dig. Jeg har kigget på din sættekasse, og jeg har faktisk planlagt at sætte det samme tapet på rundt i kanten, som du har. Det er bare så pænt. Jeg har selv lidt andet tapet og papir (Rie Elise-Larsen, og det med ugler og babushkaer på), så jeg er mest interesseret i blomstret tapet og evt. også noget med dyr eller andre motiver på - i stil med dem, su selv har brugt. Det er til en pige, men det behøver ikke være lyserødt det hele - for guds skyld nej!
  Kan stykkerne evt. være 15x15 cm eller 20x20 cm, er det helt perfekt?
  kh Tine

  SvarSlet
 7. Hej Michella.
  Så fantastiske ting du laver. Ikke et øje er tørt;-) Jeg vil også høre dig ad om jeg kan købe lidt tapet af dig? Jeg er ved at lave en sættekasse til min pige og synes det er så svært at opstøve tapetrester. Har ikke lige råd til hele ruller. -Og jeg bliver ved med at søge ind på din blog.
  Vh Stinne

  SvarSlet
 8. Hej Stinne!

  Mange tak!
  Ja, du skal da være meget velkommen til at købe lidt tapet til en sættekasse :)
  Du kan skrive til mig på mail misja2@hotmail.com så finder vi ud af det :)

  SvarSlet