onsdag den 9. december 2009

Flettet tørklædeJeg fik sådan lyst til, at lave et flettet tørklæde af nogle af mine vintage stoffer, da jeg for noget tid siden så Rakel havde lavet et rigtig fint et, inspireret fra en anden blog. Jeg lavede kun mit 2,5 meter, men hvis jeg laver et igen vil jeg lave det 3 meter for, at det er lidt mere kludet og enderne kan hænge længere nede foran. Det krævede en del stof, men det er en rigtig god idé hvis man ligger inde med en masse rester. Jeg synes osse det tog lidt længere tid at lave, end jeg først lige regnede med, men er ikke skræmt for at lave et igen.
Er så ÆRGERLIG over at jeg ikke har et kamera der kan tage nogle ordentlige billeder.... De er så grumsede og slørede i kvaliteten, men håber det går lidt endnu. Jeg har så mange ting som jeg har lyst til at ligge ind på bloggen, men det vælter nok ind med billeder når jeg får mig et der kan tage nogle gode billeder :)

7 kommentarer:

 1. WOW det er flot! Er stoffet dobbelt? Altså er der også noget på bagsiden af dine strimler, eller er de foldet inden du fletter?

  SvarSlet
 2. Hej Christina!
  Da jeg havde syet alle de små stykker sammen og klippet den til i enderne, foldede jeg stykket på langs ret mod ret og syede sammen. Lod et lille stykke stå åben til at vende det igen. Sådan gør du ved alle 3 stykker. Så stryger du stykkerne så syningen ligger fladt på bagsiden. Og når du så har syet de 3 stykker sammen i den ene ende, er den klar til at hænge op et sted hvor du så kan flette dem og på den måde bliver bagsidens syning osse gemt. Håber det giver mening. Skriv endelig hvis jeg kan hjælpe dig med mere, og du kan osse klikke ind på linket til Rakel fra dette indlæg hvor hun linker til Trine der kom med ideén til tørklædet :)

  SvarSlet
 3. Faldt lige over din blog..
  Wow et fedt tørklæde! Super genial idé..
  Godt lavet:)

  SvarSlet
 4. Super-lækkert tørklæde, umm!

  SvarSlet
 5. Tusind tak :) - ja, det er til at forstå. Det må jeg prøve.

  SvarSlet
 6. Ejjj hvor bliver man da bare super glad af at se på det tørklæde...simpelthen så fint og flot lavet!!

  SvarSlet